dimecres, 14 de juliol del 2010

Acampada Jove

Demà, cap al migdia, posem rumb cap a Montblanc, província de Tarragona a gaudir de l'Acampada Jove 2010 fins al diumenge.

Seran tres dies de treball, concerts, conèixer gent, gaudir de la companyia i sobretot, passar-s'ho d'allò més bé.

Bo ací deixe el cartell per si, a última hora, algú s'anima a vindre.



Enllace esta notícia per l'interès que puga causar:




Promoguda per Amnistia Internacional, la sala d'exposicions municipal de la localitat d'Almàssera, mostra una exposició informativa que introdueix el tema de l'aigua en el conflicte palestí israelià i presenta aquest recurs utilitzat com a arma de pressió.

Amb aquesta mostra, l'Onege denuncia la manca d'aigua potable no contaminada per a la població palestina i presenta aquest problema no sols com a una qüestió climàtica o mediambiental, sinó també política. Amnistia Internacional fa incidència en la gestió desigual que Israel fa d'aquest recurs als territoris palestins ocupats i, denuncia les conseqüències fatals que aquesta gestió comporta.

A l'exposició, que restarà oberta fins al 20 de juliol, hi ha dades que il·lustren la situació i es deixa constància que a Gaza, entre el 1990 i el 1995, l'aigua estava molt contaminada i tot i que no era apta per al consum humà, els palestins es veien obligats a fer-ne ús. També s'hi senyala la quantitat d'aigua que el poble palestí pot extreure del Jordà per a la seua potabilització.

Tret d'elpunt.cat